1 – About

Bloggen ”unisonlab” gör inte anspråk på att till 100% följa nån röd tråd i fråga om musikskapande, teknik, låtskrivande eller faktabaserade resonemang om musik eller ljud.

Bloggen beskriver istället känslor kring min projektstudio och dess utveckling. Projektstudion – för det är just vad den är – har inget högre syfte annat än att vara en ljudverkstad och ett laboratorium. Den kan nyttjas för skapande, tidsfördriv, självförverkligande och måhända en smula verklighetsflykt.

Dokumentation av studion 070326 048

Kaos

Om bloggen sen kan locka till dialog eller kunskapsspridning eller inspirera någon annan så är det toppen. Jag sätter inga (tydliga) gränser för ämnen i inlägg och kommentarer. Jag förbehåller mig rätten att bli kriminellt nördig om andan skulle falla på.

Studion ja. Ibland går jag bara dit och dammar av prylarna. Ibland sätter jag på nån favoritmusik och ibland leker jag ljudlekar med nån gammal analogsynt eller vad som helst som ger ljud i från sig för den delen. Ibland pillar jag med ljudfilerna jag samlat på mig genom åren och ibland funderar jag på vilken utrustning som kanske kan få byta ägare och lämna plats för ny dito.

Men ibland drabbas jag av kreativitet och då kanske, kanske, kan den till och med bli till musik: min musik!

DSC03047

Harmoni…

Studion är min harmoniska – och ibland kaotiska – oas!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s