Hur låter det egentligen?

Vad ett par dygn går snabbt! Har inte haft vare sig tid eller ork att pilla med unisonlab sen i mitten på veckan. Å andra sidan så hade jag i fredags kväll förmånen att spela på en pub i Karlskrona tillsammans med Jens U Nilsson.

På Fox

Avkoppling!

Efterfrågan på pubens (och våra) utlovade schlagerdängor var, till vår egentliga stora glädje, minst sagt begränsad. Så istället varvade vi mellan låtar ur vår ordinarie repertoar och diverse önskelåtar. Som exempel blev det Johnny av Kal P Dal och Händerna Mot Himlen av fantastiska Petra Marklund. Och av publikens reaktioner att döma så gjorde vi låtarna skaplig rättvisa. Behöver jag säga att vi aldrig spelat dem tidigare? Vi använde Jens’ iPad som text- och ackordhäfte – en numera beprövad metod som inbjuder till såväl förhöjd puls som ett stort mått självförverkligande. Sjukt roligt!

Ljudet där man sitter och spelar på The Fox & Anchor lämnar väl en del övrigt att önska men man får alltid snabb återmatning från gäster och sjävpåtagna ljudtekniker så det brukar självsynkronisera sig under kvällen. Men för mig som bara pryar som sångare är det lite extra kittlande att inte riktigt veta hur man ligger till… Får nynna vidare i avskildhet, d.v.s. duscha oftare.

Singing

Är det någon som hör mig? Skit samma!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s